Tekenen voor beginners

Zoek jij een cursus tekenen voor beginners? Heb je weinig ervaring met tekenen. Dan ben je bij Studio Wycher aan het goede adres! Gelukkig is de kern van het tekenen simpel; een punt van een potlood dat op het papier een lijn trekt. Hé dat kan iedere beginner. Om vertrouwen te wekken, kunnen we beginnen met eenvoudige vormen en deze vorm te geven met lichte en donkere vlakken. Zo bouwen we al illusie van ruimtelijkheid op en komt er licht in je tekening. Zo zie je in stappen bouwen we langzaam op. Hiermee kunnen we al verbluffende resultaten bereiken. Zo kunnen we al opklimmen naar moeilijkere onderwerpen, zoals ingewikkelde vormen of het uitdrukken van materialiteit.

Het tekenen biedt vele mogelijkheden. We hoeven niet allemaal fijntjes en precies te tekenen, dit is afhankelijk van het temperament en de bedoelingen van de persoon. Het is goed om zowel schetsmatig als preciezer te leren tekenen, dit biedt voor later vele mogelijkheden.

Stap voor stap zorg ik ervoor dat je de fijne kneepjes van het vak leert. Uiteraard allemaal afgestemd op jou eigen tempo. Dus heb je zin om binnenkort zelf in het potlood ter hand te nemen? Meld je dan aan voor de cursus tekenen voor beginners.

Cursus tekenen voor beginners