Contactgegevens schilderlessen Den Bosch

Zin om schilderlessen in Den Bosch te volgen en zelf lekker met de schilderskwast of met het tekenpotlood aan de gang te gaan? Je bent altijd van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en kennis met me te maken. Profiteer bovendien van een gratis proefles! Neem contact op via onderstaande contactgegevens of stuur eenvoudig een berichtje via het contactformulier, zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen maken.

Wycher Noord   —   tel: 06-16 372 609      mail: info@schilderstudiowycher.nl

Naam *

E-mail *

Telefoonnr - laat eventueel je tel.nr achter en ik bel je zsm terug

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld, zodat ik contact met je kan opnemen.

 

Schilderlessen Den Bosch

Meer informatie over het eigen werk van kunstenaar Wycher Noord vind je hier.

Schilderlessen in Den Bosch

Het atelier van schilderstudio Wycher zit in ‘s-Hertogenbosch, 8 minuten fietsen vanaf de Sint-Janskathedraal, richting Oosterplas. Het atelier is heel goed en gemakkelijk bereikbaar, maar toch rustig gelegen. Dit mooie plekje in Den Bosch is een ideale plek voor een atelier, maar ook zeker voor het geven van schilderlessen Den Bosch. De huiselijke sfeer geeft direct een warm gevoel, zodat je je meteen thuisvoelt. Dit is belangrijk om goede resultaten te boeken. Kortom een inspirerende omgeving voor creatievelingen zoals jij!

Hierboven op deze pagina vind je de contactgegevens schilderlessen Den Bosch van schilderstudio Wycher. Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen in ons atelier! We zetten de koffie vast klaar…